VUC Slagelse | 2013-15

En større om- og tilbygning til VUC beliggende i Slagelse Midtby. En energirenovering hvor vi har efterisoleret på ydersiden af bygningen. En ældre nedslidt bygning fra 1960’erne har vi givet en hvid ensartet puds med isolering bag, og mellem vinduerne er der arbejdet med regnbuens farver i orden. Et enkelt og stramt udseende til en ældre bygning, som er kommet til at fremstå moderne.

WP_20150506_13_32_16_Pro

Senest har vi tilføjet et ventilationstårn belædt med lærketræslister, som giver en luftighed og lethed til det stramme. Og træet bløder op.

WP_20150506_13_26_36_ProWP_20150506_13_27_02_Pro

Der blev tilbygget omkring 900 kvm i 3 etager – indeholdende undervisningslokaler – nogle med foldedøre, lærerværelse og administration i stueetagen. Men man kan ikke se hvad der er nyt og gammelt. Nedenfor ses det nye som støder sammen med det gamle.

WP_20150506_13_28_20_Pro

arkitekterne.as har også stået for landskabet omkring bygningerne. Og her er valgt at lægge nogle søsten op til bedene for at danne overgang til huset. Ligeledes har vi også tegnet bænke til stedet med samme farver og udført i hvid beton, således at de spiller sammen med husets udseende.

WP_20150506_13_29_12_ProWP_20150506_13_28_39_Pro

Der var en stor åbningsfest hvor undervisningsministeren Antorinni var tilstede. Nedenstående billede er fra den lokale avis Sjællandske. Et spændende projekt som vi er ganske stolte af.

294855_590_415_0_0_0_0_2

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *