Syddansk Universitet Slagelse afdelingen | 2011-12

Syddansk Universitet i Slagelse ville gerne flytte ned til Stationen, da den store kontorbygning Perron 1 blev ledig. Her ville de ligge som en perron på tog stationen. En ønskværdig placering i forhold til at tiltrække studerende til deres økonomi og ledelses fakulteter. Vi blev sat på som rådgivere, da vi tegnede bygningen tilbage omkring år 2000.  

Perron 1 front

Cirka 7000 kvm blev ombygget og sat i stand, så det kunne bruges til undervisning. Auditorier, kontorer, fællesrum, bibliotek, kantine inkl. køkken etc. blev diskuteret og tegnet. Vi arbejdede meget med at kunne lede folk rundt i denne store bygning. Derfor blev alle bevægelses gange belagt med en orange-rød linoleum, hvorimod alle andre områder fik en dyb sort linoleum på. Vægge og lofter blev holdt i rolige hvide og grå nuancer, dog fik kantinen sin postkasse røde flise væg, som prikken over i’et.

Byggetiden var meget presset og det hele blev klart på blot 4 mdr. Og alle åndede lettede op da Prinsesse Marie klippede det røde bånd over ved åbningen.

{746605F6-1D21-45D7-98C1-CB81DA15511D}_MG_8436web-2

 

Auditorierne er blevet store og lyse på trods af den begrænsede loftshøjde. Her er Rune Klan på besøg.

Aud

 

En svær operation, da de fysiske rammer ikke som udgangspunkt var beregnet til undervisning.

2339_606_606_0_0_0_0_2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *