Asnæs centret | 2009

Endnu et butikscenter som arkitekterne.as har tegnet beliggende i Asnæs i Odsherred. Et samlings punkt for meget af Odsherred. Projektet var en større udvidelse af et eksisterende center, som blev bygget i samarbejde med MTHøjgaard a/s. Et projekt hvor vi med vor kreativitet har formået at få meget ud af en stram økonomi. Bygningerne står råt indvendigt, og formgivningen leder dagslyset ned inde midt i bygningsmassen. Der er etableret boliger ovenpå centret mod facaderne. Et enkelt greb.

telerik_edited_image (23)

Et blik langs med dagslysene fra oven…..

telerik_edited_image (26)

Den ene indgang.

telerik_edited_image (25)

Det ydre indpasser sig til det øvrige område.

Luft Perspektiv-F

Hele det samlede kompleks med vor nye tilbygning i toppen af skitsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *